Samen met je hond naar de bioscoop? Dat kan nu!

Samen met je hond naar de bioscoop? Dat kan nu!

Althans, in Thailand...

Samen met je hond naar de bioscoop? Dat is nu mogelijk! In Thailand organiseert een grote bioscoopketen sinds deze maand diervriendelijke filmvoorstellingen. En dat is niet de enige bijzondere bioservaring waarmee men in Azië experimenteert.

Azië is een belangrijke afzetmarkt voor Hollywood. Er wonen immers enorm veel mensen op het continent. De bioscoopmarkt daar is nog altijd herstellende van de coronapandemie. Zeker in Aziatische landen valt de kaartverkoop tegen.

Met je hond
Om bezoekers naar de bioscoop te lokken, proberen bioscoopeigenaren allerlei dingen uit. Zo lanceerde een grote keten in Thailand eerder deze maand een 'diervriendelijke' bioscoopervaring.

Op meerdere locaties worden speciale filmvertoningen georganiseerd die kunnen worden bijgewoond met een hond. Om de ervaring compleet te maken, kunnen er zelfs lekkere dierensnacks en -drankjes worden gekocht.

Speciale evenementen
In de Filipijnen probeert men meer bezoekers te lokken door speciale evenementen te organiseren. Zo organiseerde een club voor zeemeerminnen een bijzondere voorstelling voor Disney's The Little Mermaid.

Op de onderstaande foto's is te zien dat alle aanwezigen een speciale zeemeerminnenstaart droegen. Erg leuk!


Mermaids swam ashore and invaded SM Cinema Director's Club SM Mall of Asia to watch The Little Mermaid and we had sooo...

Posted by Mermaids PH on Saturday, May 27, 2023


NieuwsFilm

meest populair