Deze 'Spider-Verse'-film gaat Spider-Man hol en dol maken met meerdere Gwens

Deze 'Spider-Verse'-film gaat Spider-Man hol en dol maken met meerdere Gwens

'Spider-Man: Beyond the Spider-Verse' bevat meer Gwen Stacy's

De Spider-Verse franchise bevat al honderden Spider-varianten, maar er komen er nog meer bij. De derde film in de reeks zal dit keer ook meerde varianten van Hailee Steinfeld's Gwen Stacy bevatten.

Spider-Gwen is een variant van Gwen Stacy die op Aarde-65 wordt gebeten door een radioactieve spin, in plaats van Peter Parker. Deze variant van Gwen wordt ook wel Spider-Woman of Ghost-Spider genoemd.

Meer Gwen
Spider-Verse schrijvers Phil Lord en Christopher Miller laten in een podcast weten dat we in de derde film meer varianten van Gwen kunnen verwachten. Miller laat weten dat het belangrijk gaat zijn voor het plot.

Deze uitspraak kwam na het nieuws dat de film niet zou worden getoond in de Verenigde Arabische Emiraten omdat de film een transgendervlag toont in Gwen's kamer met de tekst "Protect Trans Lives".

Welke Gwen varianten zijn er?
De filmmakers hebben genoeg opties als het op varianten aankomt. De comics hebben al veel versies van Gwen laten zien. Zo is er een versie van haar als Green Goblin, Vemon, Captain America en misschien wel de meest bekende: Deadpool.



Across the Spider-Verse is een enorm success
Net als deel een, doet Across the Spider-Verse het enorm goed. De film heeft wereldwijd bijna 500 miljoen dollar verdient aan de Box Office. Op Rotten Tomatoes scoort de film een 96%, dat is maar een procent minder dan het eerste deel.

Je hoeft niet lang meer te wachten op deel drie. Beyond the Spider-Verse draait op 29 maart 2024 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair