Deze explosieve actiethriller is Netflix nu helemaal aan het veroveren

Deze explosieve actiethriller is Netflix nu helemaal aan het veroveren

Sinds vrijdag staat Extraction 2 op Netflix.

Sinds een paar dagen kun je de prima ontvangen tweede Extraction-film op Netflix kijken. De film volgt op het eerste deel uit 2020 en de film van regisseur Sam Hargrave staat gelijk op de eerste plaats in de Netflix Top 10.

Uiteraard is het weer Thor-acteur Chris Hemsworth die de hoofdrol speelt en Netflix omschrijft Extraction 2 als "meeslepend" en "explosief". andere rollen komen van Golshifteh Farahani, Adam Bessa, Olga Kurylenko, Daniel Bernhardt, Tinatin Dalakishvili en Idris Elba.

Sterk ontvangen
Net als het eerste deel is de ontvangst prima. Na 89 recensies staat Extraction 2 op een mooie 75 procent, met een 6.60/10 als gemiddelde beoordeling. Het publiek is nog enthousiaster, gezien de 89 procent Audience Score.

"Groter, gedurfder en in sommige opzichten zelfs beter dan zijn voorganger, Extraction 2 is een over-the-top actiethriller die goed is gemaakt," aldus de critics consensus op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Heb je het eerste deel nog goed op je netvlies, dan kun je het tweede deel nu hier kijken op Netflix.


De zeer vaardige commando Tyler Rake, die de dood nabij was, neemt opnieuw een gevaarlijke missie aan: het redden van de gevangen familie van een meedogenloze gangster.

NieuwsFilm

meest populair