Chris Hemsworth kondigt 'Extraction 3' al aan, ondanks zijn gezondheidsproblemen

Chris Hemsworth kondigt 'Extraction 3' al aan, ondanks zijn gezondheidsproblemen

Tyler Rake keert weer terug.

Afgelopen weekend verscheen Extraction 2 op Netflix. De eerste film is een van de best bekeken originele films van de streamingdienst en was dus een daverend succes. Deel twee lijkt dit succes voort te zetten. Hoofdrolspeler Chris Hemsworth komt nu al met goed nieuws over het volgende deel.

Let op! Dit artikel bevat SPOILERS voor Extraction 2.

Tudum
Afgelopen weekend vond het jaarlijkse Tudum-evenement van Netflix plaats in Brazilië. Tijdens dit evenement worden er vaak eerste trailer voor geanticipeerde films en series uitgebracht en worden er nieuwe projecten aangekondigd.

Chris Hemsworth was dit jaar ook van de partij om het over de Extraction-films te hebben. Hoewel deel twee nog maar een paar dagen uit is, bracht Hemsworth al het goede nieuws dat een derde deel er gaat komen.

Deel drie
Naast het feit dat Extraction 2 vrij waarschijnlijk net zo populair als het eerste deel gaat worden, is het qua verhaal ook vrij logisch dat het verhaal van Tyler Rake verder gaat. Extraction 2 eindigt namelijk met een cliffhanger waarin Rake en zijn partner Nik (Golshifteh Farahani) worden gerekruteerd door de mysterieuze Alcott (Idris Elba).


Het is dus vanzelfsprekend dat we Hemsworth en Elba terug zullen zien in de volgende film. Regisseur Sam Hargrave keert ook weer terug als regisseur.

NieuwsFilm

meest populair