Dé reden waarom deze simpele scène in 'Amélie Poulain' veel duurder werd dan verwacht

Dé reden waarom deze simpele scène in 'Amélie Poulain' veel duurder werd dan verwacht

Audrey Tautou kon deze scène 'niet aan'.

Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain is een van de bekendste en geliefdste Franse films. Hierin is de hoofdrol weggelegd voor Audrey Tautou, maar een bepaalde scène was voor haar 'te lastig' om op te nemen en moest dus volledig in CGI gemaakt worden. Toch is het wel opvallend wanneer je hoort waar het om gaat.

Tautou, voornamelijk bekend van de nodige Franse films maar ook enkele Amerikaanse blockbusters zoals Dirty Pretty Things en The Da Vinci Code, moet voor een bepaalde scène steentjes op het water laten afketsen. Ondanks het feit dat ze dit bleef proberen, lukte dit haar niet.

Probleem
Je zou denken dat dit niet het allerlastigste zou zijn om te leren, maar Tautou kreeg het maar niet onder de knie. Vervolgens werd dus maar besloten om deze scène volledig te maken van CGI. Bekijk hieronder de scène in kwestie.


Dit zorgde bij de nodige fans voor enkele gefronste wenkbrauwen. Behoorlijk wat acteurs gaan behoorlijk ver voor hun rol, of het nu gaat om Tom Cruise die in enkele weken tijd een straaljager leert vliegen voor Top Gun: Maverick of Kate Winslet die minuten lang haar adem in moest houden voor een Avatar: The Way of Water-scène.

NieuwsFilm

meest populair