Eerste trailer voor R-rated Marvel-film 'Kraven the Hunter' [UPDATE]

Eerste trailer voor R-rated Marvel-film 'Kraven the Hunter' [UPDATE]

Het is Aaron Taylor Johson die de Marvel-schurk speelt.

Na Morbius en Venom zien we in 2023 een derde schurk uit de wereld van Spider-Man op het witte doek. We hebben het over Kraven the Hunter, een personage dat gespeeld gaat worden door acteur Aaron Taylor Johnson.

Kraven the Hunter is uiteraard weer een personage van Stan Lee en Steve Ditko en je kon hem voor het eerst zien in de comic The Amazing Spider-Man #15 uit augustus 1964.

Kraven the Hunter
In de film is Sergei Kravinoff alias Kraven the Hunter. Hij is een jager op groot wild. Taylor-Johnson beschreef zijn personage als een natuurbeschermer, een "beschermer van de natuurlijke wereld" en een "dierenliefhebber".

Andere rollen komen van Ariana DeBose als het voodoo-personage Calypso, Russell Crowe als de vader van Kraven, Fred Hechinger als broer Dmitri Smerdyakov / Chameleon en Alessandro Nivola als Rhino.

Red Band trailer
De afgelopen dagen verschenen er online al wat beelden uit de trailer en nu is ook de complete trailer gelekt. De volledige HD-versie zal ongetwijfeld niet lang op zich laten wachten. UPDATE: Deze is er nu in de vorm van een Red Band-trailer.


Vanaf 5 oktober draait de Marvel-film van Sony Pictures in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair