We gaan veel meer zien van Spider-Punk's wereld in 'Spider-Man: Beyond the Spider-Verse'

We gaan veel meer zien van Spider-Punk's wereld in 'Spider-Man: Beyond the Spider-Verse'

Veel fans gaan nog blijer worden.

Spider-Man: Across the Spider-Verse is inmiddels twee weken uit en heeft elke verwachting overtroffen. Het is zowel op de box-office als bij fans een critici een enorme hit. De film introduceert talloze nieuwe personages, waaronder Hobie Brown/Spider-Punk, iemand waar we in Beyond the Spider-Verse een stuk meer van gaan zien

Across the Spider-Verse heeft momenteel een score van 96% op Rotten Tomatoes en heeft al bijna een half miljard dollar omgezet aan de wereldwijde box-office. Fans kunnen niet wachten op de conclusie van de trilogie.

Hobie Brown
De Spider-Verse-films bevatten honderden verschillende versies van Spider-Man, maar er zijn een aantal die extra focus krijgen en al gauw favorieten worden onder fans. In Into the Spider-Verse was dit bijvoorbeeld zo met Spider-Man Noir (Nicolas Cage) en Spider-Ham (John Mulaney).

In Across the Spider-Verse is Hobie Brown/Spider-Punk (Daniel Kaluuya) één van de personages die al snel een favoriet onder de fans is geworden.

Wereld
Producenten Phil Lord en Christopher Miller onthulden onlangs dat Hobie's wereld wordt uitgelicht in Beyond the Spider-Verse: "Een bezoek aan de wereld van Spider-Punk is een van de vele waanzinnige mixed media-avonturen die we gaan beleven in [Beyond the Spider-Verse]. Het wordt een heel nieuw lust voor het oog."


Momenteel is het de bedoeling dat Spider-Man: Beyond the Spider-Verse op 29 maart 2024 in de bioscoop verschijnt. We hoeven dus niet onwijs lang te wachten tot we de conclusie van Miles Morales' verhaal te zien krijgen.

NieuwsFilm

meest populair