Marvel Studios shockeert fans door afwezigheid: "teleurstellend"

Marvel Studios shockeert fans door afwezigheid: "teleurstellend"

DC lijkt de plaats in te nemen.

Als je een beetje het filmnieuws volgt heb je misschien wel gehoord dat er in Hollywood een grote schrijversstaking plaatsvindt, waardoor de nodige projecten behoorlijk wat vertraging oplopen. Dat niet alleen, nu blijkt dat Marvel ook hierdoor de Comic Con zal overslaan, maar daar is lang niet iedereen blij mee.

De staking van de Screen Actors Guild lijkt ervoor te zorgen dat Kevin Feige heeft besloten de Comic Con over te slaan. Dit is op z'n minst tamelijk opvallend te noemen, aangezien Marvel vorig jaar nog dé grootste naam was van het evenement.

Meer
Daar blijft het niet bij. Ook Universal en HBO lijken niet te komen opdagen. James Gunn met DC zal wel gewoon van de partij zijn. De nieuwe grote baas vindt dit dan ook uiterst belangrijk: "Ik weet nog dat mijn vader en ik naar de Comic-Con in Chicago gingen. Dit was waarschijnlijk het beste weekend van mijn leven".

"Het was echt geweldig. Deze personages zijn zo belangrijk voor veel mensen en dat moet je koesteren". De nodige Marvel-fans vinden het dan ook doodzonde dat we niks nieuws zullen krijgen te horen van de geliefde superheldenstudio.

Zie hieronder enkele reacties.









NieuwsFilm

meest populair