Veelbelovende trailer 'Dumb Money': deze waanzin verzin je niet

Veelbelovende trailer 'Dumb Money': deze waanzin verzin je niet

Het beruchte drama rondom GameStop krijgt een hoogwaardige verfilming.

Sony Pictures heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Dumb Money, een nieuwe comedy-film over het beruchte GameStop-aandelendrama dat de financiële wereld op zijn kop zette.

Het script van de film, dat het David vs. Goliath verhaal vertelt dat plaatsvond aan het begin van 2021, werd geschreven door Rebecca Angelo en Lauren Schuker Blim.

Een buitengewoon verhaal
Een enigszins gelieerde groep privé-investeerders en internet-trollen lieten via een subreddit een van de grootste hedgefondsen op Wall Street ten onder gaan. Dit zorgde voor een revolutie die de gevestigde orde dreigde te ontwrichten.

De trailer laat zien dat Seth Rogen een manager van een hedgefonds speelt die miljarden verliest door de gebeurtenissen.

Een cast waar je U tegen zegt
Naast Rogen bestaat de cast van de film uit een indrukwekkend lijst namen: Paul Dano, Shailene Woodley, Sebastian Stan, Pete Davidson, Nick Offerman, Vincent D'Onofrio, Anthony Ramos, en Dane DeHaan maken allen hun opwachting in de film, die gebaseerd is op Ben Mezrichs boek The Antisocial Network.



Met de regie zit het ook wel snor. Die is namelijk in handen van Craig Gillespie, die we kennen van films als I, Tonya en Cruella.

Producenten van Dumb Money zijn Gillespie, Aaron Ryder en Teddy Schwarzman. De postproductie van de film is momenteel nog volop in gang.

NieuwsFilm

meest populair