Regisseur 'Logan' vindt terugkeer Wolverine in 'Deadpool 3' eigenlijk helemaal niet leuk

James Mangold is het er toch niet helemaal mee eens.


In 2017 kwam Logan uit. De trailers lieten al zien dat dit niet de zoveelste X-Men-film zou worden en we een heel andere versie van Hugh Jackman's Wolverine te zien zouden krijgen. Het zou ook eigenlijk de laatste film zijn waarin Jackman het personage zou spelen, maar dit is nu niet meer zo.

Hugh Jackman is volgend jaar weer te zien als Logan/Wolverine in Deadpool 3. Hoewel de film zich voor de gebeurtenissen van Logan afspeelt, vinden sommige mensen dat Jackman's terugkeer in Deadpool 3 het verhaal van Logan ondermijnt. Regisseur James Mangold sluit zich hier enigszins bij aan.

Liever niet
Mangold vertelde het volgende over Jackman's terugkeer in een nieuw interview met Variety: "Ik kan niet zeggen dat er een deel van mij is dat niet zou willen dat we het zouden laten zijn."

"Maar er zou altijd nog een Wolverine zijn. Er zou een baby Wolverine kunnen zijn en een tekenfilm Wolverine. Zoveel vloeistof als ze uit die lap kunnen persen, zullen ze proberen. Ik meet mijn succes niet af op een film als Logan met of we het gesprek hebben beëindigd. Ik heb mijn gesprek beëindigd."

Indy 5
Mangold heeft met zijn nieuwste film Indiana Jones and the Dial of Destiny opnieuw de taak om een succesvolle zwanenzang van een geliefd personage te maken. Het lijkt er voor Harrison Ford alleen op dat dit echt zijn laatste keer is als Indy en dus niet later nog terug gaat keren als Hugh Jackman.


Benieuwd of het Mangold is gelukt om succesvol een punt te zetten achter het iconische verhaal van Indiana Jones? Bekijk Indiana Jones and the Dial of Destiny dan vanaf 28 juni in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair