Bijzondere feelgood-film op Netflix scoort goed bij de kijkers

Bijzondere feelgood-film op Netflix scoort goed bij de kijkers

Wil de Krokodil nu ook op de bekende streamer.

Live action-animatiefilms blijven het goed doen en sowieso verschijnen er jaarlijks de nodige op het witte doek. Denk maar aan films als Sonic, Space Jam: A New Legacy, Peter Rabbit 2: The Runaway, Tom and Jerry en Lyle, Lyle, Crocodile. De laatste staat nu in de Netflix Top 10.

Lyle, Lyle, Crocodile of Wil de Krokodil komt van regieduo Will Speck en Josh Gordon (Office Christmas Party) en Netflix omschrijft de komedie als "feelgood" en "dierenvrienden". In de Engelstalige versie hoor je stemmen van Javier Bardem, Constance Wu, Winslow Fegley, Scoot McNairy, Brett Gelman en Ego Nwodim.

Prima ontvangen
In 2022 was Wil de Krokodil een redelijk succes voor Sony Pictures. De ontvangst was ook netjes met 72 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes en een 3.1/5 op Moviemeter. FilmTotaal-recensent Didier Becu, die 3,5 ster gaf in zijn recensie, vermaakte zich ook met Wil.

"Het is jammer dat de makers voor een musical hebben gekozen. Ergens was dat wel een noodzakelijke keuze, want de krokodil kan wel zingen maar niet praten, toch gaat het geblèr van Shawn Mendes soms vervelen. Naast de voorspelbaarheid is dat het enige minpunt van deze innemende familiefilm waar jong en oud voor door de knieën zal gaan," aldus Didier.

Nu op Netflix
Lachen en meezingen met Wil de Krokodil? Dat kan nu hier op Netflix.


Josh en zijn ouders zijn geschokt als ze een zingende krokodil op hun zolder vinden, maar leren al snel van hem te houden. Als hun knorrige buurman maar hetzelfde voelde!

NieuwsFilm

meest populair