Russell Crowe heeft hilarische reactie op de kritiek dat hij in 'Thor 4' (MCU), 'Man of Steel' (DCEU) en 'Kraven the Hunter' (SSU) speelt

Russell Crowe heeft hilarische reactie op de kritiek dat hij in 'Thor 4' (MCU), 'Man of Steel' (DCEU) en 'Kraven the Hunter' (SSU) speelt

De Oscarwinnaar speelt steeds dezelfde soort rol in de superheldenfilms.

In Man of Steel uit 2013 speelde acteur Russell Crowe de rol Jor-El, de vader van Kal-El alias Superman. Hij keerde kort terug in Zack Snyder's Justice League uit 2021. Ondertussen is hij ook een bekend gezicht in de wereld van Marvel, twee keer zelfs.

Afgelopen jaar verscheen Crowe als Zeus in de scifi-actiekomedie Thor: Love and Thunder van Marvel Studios. Zeus is de vader van een nieuw personage in het Marvel Cinematic Universe. Hercules was al kort te zien in Love and Thunder en keert ongetwijfeld terug om wraak te nemen op Thor.

Kraven the Hunter
Ook in het aanstaande Kraven the Hunter is Crowe te zien in een vaderrol. Hij speelt namelijk Nikolai Kravinoff, de vader van Sergei Kravinoff alias Kraven the Hunter.

Uiteraard valt dit ook op bij de (superhelden)filmliefhebbers en er wordt op Twitter dan ook naar verwezen. De Gladiator-ster reageerde op de kritiek.

Vruchtbaar
Zijn reactie is even zo kort als hilarisch. Vruchtbaar. Door tijd en ruimte..." schrijft Crowe op Twitter in een reactie op foto's van zijn personages Jor-El, Zeus en Nikolai Kravinoff en hun zonen.


Kraven the Hunter staat gepland voor 5 oktober en recent verscheen onderstaande trailer waarin Crowe's Sergei Kravinoff uiteraard te zien is.



NieuwsFilm

meest populair