Fetish voor voeten? Die van Margot Robbie in 'Barbie' zijn 100% van de actrice zelf

Fetish voor voeten? Die van Margot Robbie in 'Barbie' zijn 100% van de actrice zelf

Dit is niet de eerste keer dat Robbie haar voeten centraal staan in een film.

Margo Robbie's voeten spelen een belangrijke rol in de Barbie film. De actrice onthult hoe deze scenes eigenlijk werden gefilmd.

Barbie's voeten zijn erg belangrijk, deze staan namelijk altijd omhoog, zelfs als Barbie geen hakken draagt. Echter, in de film komt Barbie tot de gruwelijke onthulling dat haar hielen ineens de grond raken.

Geen CGI
Barbie-ster Margot Robbie laat in een interview met Fandango weten dat het echt haar eigen voeten zijn. De hakken waren zelfs vastgeplakt aan de vloer zodat deze niet zouden bewegen tijdens het shot.

"Het zijn echt mijn voeten." Begint Robbie. "Ik liep naar boven, we hadden die plakkerige stukjes op de vloer, dubbelzijdig plakband voor de schoenen, zodat ze niet los zouden komen, zodat ik mijn voeten eruit kon halen. Ik hield me vast aan een stang, maar dat was het dan."

Niets is wat het lijkt
Dat Barbie haar hielen de grond raken zorgt voor veel chaos in Barbie World. Alles is daar namelijk perfect, maar wanneer Barbie een existentiële crisis krijgt, wordt ze Barbie World uitgezet en gaat ze op zoek naar de zin van het leven.

@fandango Margot Robbie breaks down the high heel scene from the #BarbieTheMovie trailer in our latest #BigTicketInterview. Don't miss #Barbie only in theaters July 21! 👠💕 #margotrobbie #movietok #filmtok ♬ original sound - Fandango


Cast
Regisseur Greta Gerwig (Lady Bird, Little Women) heeft een enorme cast weten te strikken voor dit zomerspektakel. Margo Robbie en Ryan Gosling zijn namelijk niet de enige Barbie en Ken. Deze rollen zijn ook weggelegd voor Kate Mc Kinnon, Simu Liu, Emma Mackey, Kingsley ben-Adir, Micheal Cera en America Ferrera.

Barbie is vanaf 20 juli te zien in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair