Pas op! Deze 'Indiana Jones and The Dial of Destiny'-trailer triggert je entomofobie

Pas op! Deze 'Indiana Jones and The Dial of Destiny'-trailer triggert je entomofobie

Kriebelige pootjes met weerhaakjes.

Indiana Jones en Helena Shaw hebben zich in de nieuwste trailer van Indiana Jones and The Dial of Destiny goed in de nesten gewerkt.

Naast veel gestolen antieke artefacten, nazi's, puzzels en goudkoorts belooft de trailer ook een reünie met een grote rollende steen. Laten we hopen dat deze scene net zo spannend wordt als in The Raiders of the Last Ark.



Enge kruipertjes
Het is pikdonker en om wat licht voor ogen te zien schijn je je zaklamp op de vochtige stenen wanden. Tot je grootste schrik zie je overal waar het licht van je zaklamp kan reiken, kriebelige pootjes met weerhaakjes en om het nog wat erger te maken voel je iets bewegen op je blouse.

"Wat is dat?!" is dan ook de eerste vraag bij Indy opkomt. Zo zie je maar weer hoe moedig Indy is, want normaliter ren je net zo snel weg als Helena.

Terug naar 1984
Maar Indy is dan ook meerdere insecten tegengekomen tijdens zijn avonturen. Zo kwamen hele grote mieren goed van pas in The Kingdom of the Crystal Skull.



En de grot waar Indy nu met Helena in terecht is gekomen lijkt verdacht veel op die in The Temple of Doom uit 1984.

Nostalgie
Het allerlaatste avontuur van Indy is vanaf woensdag 28 juni te zien in de bioscoop. Kan jij in de trailer nog meer nostalgische elementen terugvinden?



NieuwsFilm

meest populair