Nieuwe Netflix Original knalt gelijk hoog de Netflix Top 10 binnen

Nieuwe Netflix Original knalt gelijk hoog de Netflix Top 10 binnen

De romkom The Perfect Find vindt zijn publiek.

In een klap staat de relatief onbekende romantische komedie The Perfect Find op de tweede plaats in de Netflix Top 10. De film wist het dus beter te doen dan films als Oei, ik groei! en Extraction. Maar welke film is het eigenlijk?[/b]

Netflix vertaalt de film voor de kijkers ook naar De Perfecte Vondst, terwijl het een Amerikaanse productie is van regisseur Numa Perrier. Netflix omschrijft de film als "feelgood" en "romantisch" en je ziet rollen van onder meer Gabrielle Union, Keith Powers en D.B. Woodside.

Redelijk ontvangen
De komedie komt redelijk uit de lucht vallen en dat betekent een bijhorende ontvangst. De IMDb noteert een 5,2/10, al waren een aantal recensenten nog best tevreden gezien de 71 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes.

"The Perfect Find is verre van perfect, maar het heeft het soort ingehouden romantiek dat vaak een dankbaar publiek op Netflix vindt," meent Brian Lowry van CNN.com. "Heerlijk werk van Union en Torres ondersteunt het," schrijft Lovia Gyarkye van The Hollywood Reporter.

Nu op Netflix
Heb jij zin in The Perfect Find, dan vind je de romkom nu hier op Netflix.


Na een hoop persoonlijk ongeluk keert Jenna terug naar New York. Daar wil ze haar modecarrière nieuw leven in te blazen. En daar krijgt ze maar één kans voor. Dus Jenna zet alles op alles en gaat ze werken voor de modemagnaat Darcy. Een nieuwe liefde zorgt voor problemen.

NieuwsFilm

meest populair