Slecht nieuws verwacht over 'Spider-Man: Beyond the Spider-Verse'

Slecht nieuws verwacht over 'Spider-Man: Beyond the Spider-Verse'

Wordt de film dan toch uitgesteld?

Spider-Man: Across the Spider-Verse, het vervolg op de Oscarwinnende Into the Spider-Verse, is nu een paar weken uit en is een daverend succes. Fans kunnen niet wachten op Beyond the Spider-Verse,de conclusie van de trilogie. Het lijkt er toch op dat dit langer gaat duren dan gedacht.

Beyond the Spider-Verse staat momenteel gepland om op 29 maart 2024 in de bioscoop te verschijnen, maar de kans lijkt groot dat hier verandering in gaat komen.

Uitstel
Een artiest die aan Across the Spider-Verse heeft gewerkt, vertelde het volgende aan Vulture: "Het is onmogelijk dat die film dan uitkomt. Er is vooruitgang geboekt aan de preproductiekant. Maar wat de productie betreft, is de enige vooruitgang die is geboekt bij de derde een verkenning of test die is uitgevoerd voordat de film in twee delen werd opgesplitst."

"Iedereen is volledig gefocust op Across the Spider-Verse en komt amper over de finish. En nu is het alsof, 'oh ja, nu moeten we de andere doen.'"

Succes
Across the Spider-Verse heeft tot nu toe wereldwijd zo'n 560 miljoen dollar omgezet. Zowel fans als critici zijn er helemaal weg van, op Rotten Tomatoes heeft de film een uitmuntende score van 96%. Het lijkt er dus op dat de geanticipeerde conclusie van het verhaal van Miles Morales langer op zich laat wachten, maar dit is nog niet officieel aangekondigd.


Spider-Man: Across the Spider-Verse is nu nog te zien in de bioscoop. Lees hier onze recensie geschreven door Ruud Vos.

NieuwsFilm

meest populair