'Secret Invasion' op Disney+: Welke Marvel-personages zijn er nog te vertrouwen?

'Secret Invasion' op Disney+: Welke Marvel-personages zijn er nog te vertrouwen?

Wie is een Skrull?

Nog geen week geleden startte de nieuwste Marvel-serie Secret Invasion. Een duistere thriller over de gedaante verwisselende Skrulls en hoe ze in het geheim een oorlog starten op aarde. LET OP: ER VOLGEN SPOILERS!

Doordat de Skrulls van gedaante kunnen veranderen is niemand te vertrouwen. Of toch wel? Regisseur Ali Selim zegt namelijk dat er een paar personages zijn die je altijd kunt vertrouwen.

Wie kun je vertrouwen?
Secret Invasion brengt de Skrulls uit Captain Marvel naar aarde, waar een groep van hen in opstand komt door verschillende regimes te infiltreren. Iedereen kan dus mogelijk een Skrull zijn.

In een interview met SFX Magazine laat de regisseur weten dat de twee belangrijkste personages sowieso te vertrouwen zijn. "Het publiek kan Nick Fury altijd vertrouwen, ook al zit er een plotwending in de serie. En je kunt altijd zijn vriend Talos vertrouwen".

Wie is wel een Skrull?
Veel fans dachten dat Maria Hill een Skrull zou zijn. Dit bleek echter niet waar toen Maria werd vermoord in de slotscène van de aflevering. Anderen denken dan Don Cheadle's James Rhodes vermomd is, aangezien hij nu een belangrijke functie heeft binnen de Amerikaanse regering.


Wat te verwachten
De eerste aflevering toonde ons de belangrijkste gezichten van de serie. Naast Fury en Talos spelen ook Gravik (Kingsley Ben-Adir), G'iah (Emilia Clarke) en Sonya Falsworth (Olivia Colman) een belangrijke rol.

Iedere week is er een nieuwe aflevering te zien op Disney+; in totaal zijn er zes afleveringen.



NieuwsFilm

meest populair