Moet je tijdens de aftiteling van 'Indiana Jones and the Dial of Destiny' blijven zitten voor een toegift?

Moet je tijdens de aftiteling van 'Indiana Jones and the Dial of Destiny' blijven zitten voor een toegift?

Wel of niet blijven zitten?

Indiana Jones and the Dial of Destiny is Harrison Ford's laatste film in de franchise. Hieronder geven we antwoord op de vraag of het de moeite waard is om te blijven zitten tijdens de aftiteling.

Vandaag is het zover, na vijftien jaar kunnen we eindelijk genieten van een nieuwe Indiana Jones-film. Nu is de vraag of de film ook een post-credit scene heeft.

Wat te verwachten
Helaas, The Dial of Destiny heeft geen scene na de aftiteling. De film ging in première op het Cannes filmfestival, daardoor weten we dat je niet hoeft te wachten tot de aftiteling over is.

Je kunt natuurlijk altijd blijven zitten voor de prachtige muziek van John Williams. Hij maakte onder andere ook de muziek voor Harry Potter, Star Wars en Schindler's List.

Afscheid van Ford
Dat er geen post-credit scene is, is jammer, maar ook goed. De film is gemaakt als afscheid voor Harrison Ford, niet om een mogelijk vervolg of spin-off te teasen.



Dial of Destiny niet het einde
Dat er geen scene is na de aftiteling betekent niet het einde voor de franchise. Een Indiana Jones spin-off-serie is al in de maak bij Disney+.

Indiana Jones and the Dial of Destiny draait vanaf vandaag in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair