Jennifer Lawrence voor het eerst volledig uit de kleren in 'No Hard Feelings'

Jennifer Lawrence voor het eerst volledig uit de kleren in 'No Hard Feelings'

Wat vindt ze hier zelf precies van?

Nog niet zo heel lang geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Jennifer Lawrence, die in de film No Hard Feelings volledig uit de kleren gaat. Hier laat de actrice zich nu over uit.

Het is namelijk niet de eerste keer dat de actrice voor een film uit de kleren gaat. Ook in Red Sparrow zitten er behoorlijk wat pikante scènes, dus de met een Oscar bekroonde actrice heeft er wel ervaring mee.

Steun
Ondanks het feit dat Lawrence dus ervaring heeft, werd ze behoorlijk goed gesteund door haar team: "Iedereen bleef mij maar vragen: "Weet je zeker dat je dit wil doen? Weet je het echt zeker?" Ik had er echter zelf geen enkele moeite mee. Ik vod het allemaal maar wat leuk om te doen".

Lawrence zei wel dat erg veel geoefend werd zodat iedereen zich op zijn of haar gemak zou voelen. Zo vervolgt de actrice: "Andrew is veel jonger dan ik, maar het voelde nooit raar of ongemakkelijk aan"

"We moesten juist enorm veel lachen. We zijn echt naar elkaar toegegroeid. Buiten het feit dat het er allemaal heel erg professioneel aan toeging heb ik het ook echt goed naar de zin gehad".

Bekijk hieronder nog eens de trailer van No Hard Feelings.



NieuwsFilm

meest populair