Jennifer Lawrence over dé naaktscène in 'No Hard Feelings'

Jennifer Lawrence over dé naaktscène in 'No Hard Feelings'

Toch verliep het allemaal prima.

Jennifer Lawrence heeft het de laatste tijd voornamelijk over The Hunger Games, aangezien ze graag wil terugkeren naar de franchise (al verliep dit niet altijd geheel vlekkeloos...) maar nu laat ze zich weer eens uit over haar nieuwste film, No Hard Feelings, en voornamelijk de seksscènes die hierin zitten.

Het verhaal draait om Maddie (Lawrence), een bezorgkoerier die krap bij kas zit. Wanneer ze op de site Craiglist een advertentie ziet van twee ouders die een vriendin voor hun 19-jarige zoon zoeken, besluit ze te reageren. De ongemakkelijke, onpopulaire Percy krijgt het zwaar voor zijn kiezen met zijn nieuwe, oudere 'vriendin'.

Seks
De 32-jarige Lawrence moest ook seksscènes opnemen met de 21-jargie Andrew Bart Feldman. Hier heeft de actrice het volgende over te zeggen: "Ik nam diep adem, trok mijn kleren uit en liep het beeld in. Het is heel vreemd en ongemakkelijk om dit te doen."

"Het verliep echter wel allemaal perfect. Iedereen op de set zorgde ervoor dat we ons allebei oké voelden en we kregen dan ook de hele tijd te horen of het allemaal goed ging. Iedereen was echt super aardig en het was dus ook allemaal gigantisch veilig".

Dezelfde mening
Feldman vond het ook niet erg om uit de kleren te gaan voor de film. Zo zegt de jonge acteur: "Ik stelde nooit vragen. Alles in deze film heb ik gewoon gedaan zonder er al te lang bij stil te staan en voordat je het weet is het achter de rug".

Bekijk hieronder nogmaals de trailer van No Hard Feelings.



NieuwsFilm

meest populair