Een vervolg op 'The Truman Show': de bedenker heeft een goed idee

Een vervolg op 'The Truman Show': de bedenker heeft een goed idee

Maar is het ook echt nodig?

Jim Carrey heeft al heel wat films gemaakt, maar een van zijn beste werken is toch wel ongetwijfeld The Truman Show. Ondanks het feit dat deze film al een hele lang tijd geleden uitkwam, wordt er nu alsnog gesproken over een eventueel vervolg.

Het is dit jaar alweer 25 jaar geleden dat de film uitkwam. In de geliefde film speelt Carrey Truman. Zijn leven is perfect en verloopt op rolletjes, maar hier komt een einde aan wanneer hij er langzaam maar zeker achter begint te komen dat zijn hele wereld verzonnen is en dat alle mensen om hem heen acteurs zijn.

Meer
De regisseur van de film, Peter Weir, laat zich nu tijdens een recent interview uit over een eventueel vervolg. Zo zegt hij: "Er wordt gesproken over een musical en zelfs een serie. Wat het wordt maakt mij niet zo veel uit, want ik denk niet dat het iets aan het origineel zal veranderen".

"Het zal wel niet weer om Truman draaien. Hij is eindelijk vrij, maar wanneer hij 'ontsnapt' is het duidelijk dat de kijkers meer soortgelijke verhalen voorgeschoteld willen krijgen. Ik denk dus dat andere zenders dit kunnen oppikken en met dezelfde soort verhalen komen".

Idee
Weird vervolgt: "Ik weet al wat ik leuk zou vinden om te doen. Het verhaal zou zich af kunnen spelen in New York, een meisje in Upper East Side en een jongen in Harlem. Zij hebben allebei, zonder dat ze hier vanaf weten, hun eigen programma en mogen elkaar niet ontmoeten".

"Toch gebeurt dit en de twee voelen zich enorm tot elkaar aangetrokken, maar heel erg gek is dit niet, want zij zijn de enige mensen die niet acteren. De mensen achter de programma's proberen een eind te maken aan hun relatie om weer door te kunnen gaan met de lucratieve programma's. Zoiets heb ik in gedachten, maar het moet nog verder uitgewerkt worden".

Zie hieronder nog eens de trailer van The Truman Show.



NieuwsFilm

meest populair