Jason Statham in actiemodus met ware "legend" op foto's uit 'The Expendables 4'

Jason Statham in actiemodus met ware "legend" op foto's uit 'The Expendables 4'

Over een paar maanden zien we ze samen in actie.

Met een budget van maar liefst $100 miljoen moet in september dit jaar The Expendables 4 alias Expend4bles in de wereldwijde bioscoopzalen verschijnen. Sylvester Stallone is niet langer als Barney Ross het gezicht van de franchise.

Dit wordt Jason Statham, die uiteraard ook in de eerdere delen te zien is. Zijn Lee Christmas was altijd al de rechterhand van Ross en nu krijgt hij de leiding. Hij krijgt hulp van Tony Jaa die een nieuw personage in de film zal spelen.

Tony Jaa
Jaa is bekend van heel wat films waarin martial arts te zien is. De Thai is voor en achter de schermen een expert in martial arts. Hij was eerder te zien in de Ong-Bak-reeks en Hollywood-titels Furious 7, XXX: Return of Xander Cage en Monster Hunter.

Zijn personage is nog onbekend, maar hij zal het samen met de Expendables opnemen tegen de voornaamste tegenstander, Iko Uwais als de terrorist Suarto. Uwais is natuurlijk ook niet vies van een potje vechten.

Legend
Statham deelde op Instagram een aantal foto's met Jaa. Ze vechten op de setfoto's zij aan zij. De acteur deelde ook andere foto's van zijn personage Lee Christmas. Vanaf 19 augustus in de Nederlandse bioscopen. Check hier de trailer mocht je die gemist hebben.






NieuwsFilm

meest populair