Waar is Mutt Williams van Shia LaBeouf in 'Indiana Jones and the Dial of Destiny'?

Waar is Mutt Williams van Shia LaBeouf in 'Indiana Jones and the Dial of Destiny'?

Niet een echt leuk verhaal...

Op dit moment is Harrison Ford voor een allerlaatste keer te zien als de iconsiche Indiana Jones in Indiana Jones and the Dial of Destiny. Hierin komt hij oude bekenden maar ook nieuwe gezichten tegen, maar zit Shia LaBeoufs Mutt Williams hier ook in?

In de blockbuster speelt Phoebe Waller Bridge een belangrijke rol, namelijk Helena Shaw, Indy's peetdochter. Zijn zoon, Mutt, komt echter niet voor in de film. Nu weten we waarom, maar opgelet, SPOILERS volgen onder de trailer!



Triest
Een heel erg leuk einde krijgt Mutt niet. Op het einde van Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull trouwt Indy met Marion Ravenwood, de moeder van Mutt. Zij vertelt Indy dat Mutt hun zoon is en zijn echte naam Henry Williams is, net zoals Indy zelf.

Tijdens het begin van Dial of Destiny komen we er echter achter dat Indiana niet meer met Marion is, nadat Mutt werd vermoord. Het lijkt er namelijk op dat Mutt in het leger is gegaan, maar tijdens de Vietnam oorlog om het leven kwam.

Regisseur James Mangold zei al eerder dat hij ons zou laten zien wat er met Mutt zou zijn gebeurd, maar dit is natuurlijk wel droevig nieuws.

NieuwsFilm

meest populair