Wanneer kun je 'Indiana Jones and the Dial of Destiny' op Disney+ verwachten?

Wanneer kun je 'Indiana Jones and the Dial of Destiny' op Disney+ verwachten?

De streamingsdienst is er weer snel bij

Hij is inmiddels al een tijdje in de bioscoop: Indiana Jones and the Dial of Destiny. Hoewel de nieuwe film in de avonturenfranchise genoeg bioscoopbezoekers trekt, zullen sommige mensen liever wachten tot de film vanuit hun eigen luie stoel te zien is. Voor die mensen is er een goed nieuws.

Volgens voorspellingen duurt het namelijk helemaal niet zo lang meer voordat de nieuwe Indiana Jones-film te zien zal zijn vanuit huis.

Wanneer op Disney+?
Hoewel Disney nog geen officiële datum heeft gegeven voor wanneer Indiana Jones and the Dial of Destiny te streamen zal zijn op Disney+, worden er al schattingen gedaan. Als deze voorspellingen juist zijn, hoeven we niet lang meer te wachten op de streamingsversie.

Over het algemeen hebben Disney-films een bioscooprelease van 45 dagen. De film zal dus ongeveer 1,5 maand lang te zien in de bioscoop. Voor grote Disney-blockbusters duurt het ongeveer 90 dagen na de première voordat de film beschikbaar is op streamingsdiensten.

Herfst
Aangezien de film op 30 juni uitkwam in de Verenigde Staten, wordt verwacht dat de film vanaf ongeveer halverwege oktober te zien is op Disney+. Voor wie de film toch liever op het grote scherm ziet, is Indiana Jones and the Dial of Destiny nu te zien in de bioscoop. Bekijk hieronder alvast de trailer.



NieuwsFilm

meest populair