Nieuwe Sue Storm in 'Fantastic Four'? Bloedmooie ster uit 'Mission Impossible' in de race

Nieuwe Sue Storm in 'Fantastic Four'? Bloedmooie ster uit 'Mission Impossible' in de race

Weer een grote naam.

Er wordt de laatste paar maanden behoorlijk veel gesproken over Marvels nieuwste Fantastic Four-film. De superheldenstudio wil het opnieuw proberen na enkele flops. Nu doet weer een grote naam de ronde.

We hebben al heel wat namen voorbij horen komen. Zo zou Adam Driver kans maken op de rol van Reed Richards, terwijl Marvel ook interesse zou hebben in Margot Robbie als Sue Storm. Een andere actrice schijnt echter eveneens kans te maken.

Naam
Het gaat hier om niemand anders dan Vanessa Kirby. Meerdere filmwebsites melden nu dat zij de grote kanshebber is en dat Marvel haar de rol heeft aangeboden. Nog niks is bevestigd maar het zou zeker niet verkeerd zijn.

De actrice, o.a. bekend van de Mission: Impossible-franchise, zei recentelijk zelf nog tijdens een recent interview dat het een eer zou zijn om deze geliefde superheldin te mogen spelen. Het zou dus goed kunnen dat dit binnenkort bevestigd wordt.

Meer
De regie van de film ligt in de handen van Matt Shakman. Het schijnt dat hij graag Joseph Quinn (o.a. bekend van het vierde seizoen van Stranger Things) als Human Torch wil strikken en Daveed Diggs als Ben Grimm/The Thing.

NieuwsFilm

meest populair