Marvel Studios zet camera's voor 'Captain America: Brave New World' definitief uit: nu wachten tot eind juli 2024

Marvel Studios zet camera's voor 'Captain America: Brave New World' definitief uit: nu wachten tot eind juli 2024

Captain America 4 is klaar.

Captain America: Brave New World is klaar met filmen. Anthony Mackies debuutfilm als Captain America is volgend jaar zomer te zien.

De Writers Guild stakingen in Amerika hadden grote gevolgen voor veel aankomende Marvel-films. Ook Captain America 4's releasedatum werd een paar maanden uitgesteld.

'That's a Wrap'
Cinematograaf Kramer Morgenthau liet op Instagram weten dat het filmen voor Brave New World erop zit. Ook is in zijn post het nieuwe logo voor de film goed te zien.

Het filmen begon eind maart in Atlanta, waar Marvel veel studio's heeft staan. Vervolgens verhuisde het hele team naar Washington DC voor verdere opnames.

Nieuwe titel
Zoals je misschien al hebt opgemerkt, heeft Captain America 4 een nieuwe titel gekregen. 'New World Order' is veranderd naar 'Brave New World'. De titel is naar verluidt veranderd omdat de originele titel geworteld is in antisemitisme.



Cast
Naast Mackie en Harrison Ford, zien we ook Danny Ramirez, Tim Blake Nelson, Shira Haas en Carl Lumbly verschijnen. Of Sebastian Stan ook terugkeert als Bucky Barnes is nog niet bekend.

Brave New World zal op 26 juli 2024 in de bioscoop te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair