Selena Gomez werd gedwongen te roken in film: en toen was ze verslaafd

Selena Gomez werd gedwongen te roken in film: en toen was ze verslaafd

Dit is toch wel een zeer bijzonder verhaal...

Eerder dit jaar kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Selena Gomez. De actrice krijgt namelijk nog wel vaker kritiek vanwege haar uiterlijk. Hoewel zij altijd goed van zich afbijt en zichzelf verdedigt, is het onderstaande verhaal wel opvallend.

Gomez heeft al in veel grote films gespeeld. Denk bijvoorbeeld maar aan A Rainy Day in New York, Dolittle en Spring Breakers. Toch is het wel vreemd wat er gebeurde tijdens de opnames van het laatstgenoemde project.

Verhaal
De film gaat over vier college studentes (waaronder Gomes) die een restaurant overvallen om hun uitje naar het strand te bekostigen.

Dit loopt helemaal mis als ze de drugsdealer/wapenhandelaar (James Franco) tegenkomen die van hen verwacht dat ze nog meer duistere klusjes opknappen.

Roken
In de film speelt Gomez een personage dat rookt. Een probleempje: voor deze film had Gomez nog nooit gerookt. In plaats van dat hier een nep sigaret voor werd gebruikt of speciale effecten, besloot het Spring Breakers team dat het beter zou zijn als zij echt zou leren roken. Zie hieronder de trailer van de film.


Gomez kreeg dus 'les' om echt te kunnen roken voor de film. Toch is dit wel tamelijk opvallend te noemen, want er zijn veel andere oplossingen. Denk bijvoorbeeld maar aan Cillian Murphy, die behoorlijk veel rookt in de geliefde serie Peaky Blinders. Hij stond er echter op dat het geen tabak is maar bloemblaadjes die hetzelfde 'effect' creëren.

Probleem
Toen dit verhaal uitkwam was lang niet iedereen een fan dat de destijds 18-jarige Gomez moest leren roken. Sindsdien is de actrice ook enigszins verslaafd geraakt aan roken en doet ze dit vandaag de dag nog steeds.

NieuwsFilm

meest populair