Vanaf deze dag kijk je 'Babylon' met Margot Robbie en Brad Pitt online

Vanaf deze dag kijk je 'Babylon' met Margot Robbie en Brad Pitt online

Wil je 'Babylon' nog een keer zien? Dat kan bijna!

Begin dit jaar verscheen drama-komediefilm Babylon. De film kreeg verdeelde recensies, maar een spektakel was het zeker. Wil je de film nog een keer terugkijken? Dat kan al bijna!

De film van regisseur Damien Chazelle (La La Land, Whiplash) had rollen voor de grote namen zoals Margot Robbie en Brad Pitt.

SkyShowtime
Babylon zal eind deze week te zien zijn op SkyShowtime. Dit is geen verrassing; de film is namelijk gedistribueerd door Paramount en deze filmstudio valt onder het moederbedrijf van de streamingdienst.

Op 6 juli kun je met Babylon de 'Golden Age' van Hollywood herbeleven vanaf je eigen bank. Nog even wachten dus.

Flop
Ondanks de enorme sterrencast en de belofte van een echt spektakel, viel Babylon voor veel bioscoopgangers tegen. De film, die zo'n $160 miljoen zou hebben gekost, bracht maar een magere $56,4 miljoen op. Ook de recensenten waren niet al te blij. Op Rotten Tomatoes scoort Babylon een 56%.


Waar gaat Babylon eigenlijk over?
"Decadentie en buitensporige uitspattingen leiden tot de opkomst en ondergang van verschillende ambitieuze dromers in het Hollywood van de jaren 1920, terwijl de industrie begint over te stappen van stomme beelden naar de wereld van geluidsfilms."



NieuwsFilm

meest populair