Alle hoop lijkt verloren: "dat zie ik niet gebeuren," aldus Quentin Tarantino

Alle hoop lijkt verloren: "dat zie ik niet gebeuren," aldus Quentin Tarantino

Zet Kill Bill: Volume 3 maar uit je hoofd.

Jaren en jaren hopen fans al op een vervolg op Kill Bill. Maar dat gaat niet gebeuren. Quentin Tarantino laat in een interview duidelijk blijken dat hij nu denkt dat die film er echt niet gaat komen.

Kill Bill: Volume 3 stond ooit in het boekje met plannen van Tarantino, in een lijst met heel veel andere mogelijke producties. Zoals een R-rated Star Trek-film, Killer Crow (een spin-off van Inglourious Basterds) en Double V Vega (een prequel op Pulp Fiction).

Geen Volume 3
In gesprek met de Belgische nieuwssite De Morgen liet de regisseur weten dat we echt niet hoeven te rekenen op een derde Kill Bill. The Movie Critic wordt echt zijn laatste film.

"Dat zie ik niet ­gebeuren. Mijn laatste film gaat over een filmcriticus, een mannelijke criticus. En hij speelt in de jaren 70," aldus QT tegenover De Morgen.

Kill Bill
De tweeluik Kill Bill verscheen eind 2003 met Kill Bill: Volume 1 en begin 2004 met Kill Bill: Volume 2. Actrice Uma Thurman volgt als The Bride een bloederige wraaktocht op haar vroegere handlangers en haar baas Bill.


In 2011 verscheen de onbewerkte originele versie van Kill Bill: The Whole Bloody Affair. Oorspronkelijk was Kill Bill bedoeld als één film, Tarantino's vierde. Overigens was zijn eerste film bij niet Reservoir Dogs, maar een komedie met QT zelf in de hoofdrol.

Streamen
Wil je Kill Bill graag zien, dan kijk je deze nu hier op Pathé Thuis. Of wie weet heb je de films wel op Dvd of Blu-ray in de kast staan.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair