Ordinaire komedie met wilde vriendinnen moet de bioscopen helemaal veroveren

Ordinaire komedie met wilde vriendinnen moet de bioscopen helemaal veroveren

Joy Ride is een hilarische en ordinaire film.

Vanaf vandaag is het komediespektakel Joy Ride te zien in de Nederlandse bioscopen. De film, die onder andere is geproduceerd door Seth Rogen, lijkt een veelbelovend hilarisch avontuur.

Joy Ride is het regiedebuut van Adele Lim, die eerder meeschreef aan Crazy Rich Asians. Ashley Park (Emily in Paris) pakt de hoofdol samen met Everything Everywhere All At Once-ster Stephanie Hsu.

Verhaal
Wanneer Audrey op zakenreis naar Azië gaat, lopen haar plannen in de soep en roept ze de hulp in van Lolo, haar oneerbiedige jeugdvriendin die ook nog eens een wrak is, Kat, haar studievriendin die een Chinese soapster is geworden, en Deadeye, Lolo's excentrieke nichtje.

Hun grenzeloze, epische ervaring ontvouwt een reis van verbondenheid, vriendschap, saamhorigheid en buitensporigheid die de universele waarheid onthult over wat het betekent om te weten en te houden van wie je bent.


Een echte 'Joy Ride'
Joy Ride wordt enorm goed ontvangen. Op Rotten Tomatoes scoort de film een 90%. Top Critic Katie Walsh van de Tribune News Service noemt de film: "Hilarisch gedurfd, diep ontroerend en stereotype-doorbrekend in gelijke mate. 'Joy Ride' is de ordinairste film die je waarschijnlijk een traantje zal laten wegpinken."



Joy Ride is vanaf 6 juli te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair