Nieuwe foto 'The Marvels' toont de drie Marvel-heldinnen in hun kostuums

Nieuwe foto 'The Marvels' toont de drie Marvel-heldinnen in hun kostuums

We krijgen Captain Marvel, Ms. Marvel en Monica Rambeau.

Na de films Ant-Man and the Wasp: Quantumania en Guardians of the Galaxy Vol. 3 en (de helft van) de serie Secret Invasion krijgen we later dit jaar nog de series Loki (seizoen 2) en Echo. Het jaar waarin 'Phase Five' wordt aangevangen wordt afgerond met The Marvels.

De teaser trailer zagen we een paar weken geleden online komen en daarin staan de superhelden Carol Danvers/Captain Marvel van Brie Larson, Kamala Khan/Ms. Marvel van Iman Vellani en Monica Rambeau van Teyonah Parris centraal.

Kostuums
Uiteraard kunnen superhelden niet zonder hun kostuums. Ondanks dat de film even geleden met een half jaar werd vertraagd, verschijnen er nu wel de nodige promotionele beelden online, met die kostuums.

Uiteraard zijn de kostuums van Captain Marvel en Ms. Marvel niet heel verrassend, ondanks visuele updates. Interessanter is het zwart-witte kostuum van Rambeau.

Monica Rambeau
Rambeau zagen we als kind in Captain Marvel uit 2019 en ze keerde als volwassene terug in WandaVision waarin duidelijk werd dat ze superkrachten heeft. Ze krijgt de superkrachten door de 'Hex' te doorkruisen. Hieronder de promo.


Ook interessant is dat Rambeau aan het einde van WandaVision een ontmoeting heeft met een Skrull die naar haar gestuurd is door Nick Fury. Grote kans dat we hierover meer krijgen te zien in het huidige Secret Invasion.

Secret Invasion
De volgende aflevering van de Marvel-serie op Disney+ verschijnt aankomende woensdag.



NieuwsFilm

meest populair