Hoe Tom Cruise gewond raakte tijdens 'Mission: Impossible'-opnames: scène gewoon in de film

Hij bleef gewoon door acteren.


Tom Cruise is inmiddels dan misschien wel 60 jaar oud, de waaghals doet nog steeds al zijn stunts zelf. Dit betekent echter niet dat altijd alles vlekkeloos verloopt. Hij heeft dan ook al behoorlijk wat nare blessures opgelopen, maar eentje zit zelfs in een van zijn films.

De geliefde acteur deinst nergens voor terug. Of hij nu aan een opstijgend vliegtuig moet hangen, met een motor van een berg moet rijden of een torenhoog gebouw moet opklimmen, hij kan het allemaal. Ondanks het feit dat hij zeker een professioneel is, zit een ongeluk in een klein hoekje.

Scène
Hier kwam Cruise ook achter tijdens de opnames van Mission: Impossible - Fallout. Zijn Ethan Hunt heeft zowat in elke Mission: Impossible-film een scène waarin hij als een gek rent en in Fallout is dat ook het geval.

Hunt rent achter August Walker (Henry Cavill) aan in de hoop te voorkomen dat deze ontsnapt.. Voor deze opnames rent en springt Cruise over verschillende daken van gebouwen in Londen, maar een sprong ging toch behoorlijk mis.

Oeps
Wanneer Cruise van een dak naar het volgende sprint komt hij net een paar centimeter te kort en komt hij verkeerd terecht. Hierdoor breekt hij zijn enkel. Toch maakt de acteur de scène af om vervolgens het beeld uit te strompelen.

De acteur kon twee maanden niet werken, maar regisseur Christopher McQuarrie en zijn team werkten ondertussen door aan andere aspecten van de film.

Zodra Cruise weer in staat was om te werken, pakte hij meteen zijn taken weer op. De blockbuster liep dan ook geen vertraging op. Bekijk de scène in kwestie hieronder.NieuwsFilm

meest populair