De Formule 1 onthult de F1-auto van Brad Pitt in 'Apex'

Lewis Hamilton werkt mee aan de film als producent.


Na het enorme succes van Top Gun: Maverick stapt regisseur Joseph Kosinski nu in een F1-wagen voor zijn volgende film Apex. Met niemand minder dan Brad Pitt als hoofdrolspeler.

Na oogstrelende producties als Maverick, Oblivion en Tron: Legacy, kun je erop rekenen dat de film van Apple TV+ ook weer een visueel pareltje wordt.

Oude rot en groentje
Nu is er een eerste foto vrijgegeven van de Formule 1-wagen waarin Damson Idris, die naast Pitt is te zien, in zal plaatsnemen voor het fictieve Apex-team.

De foto, die je hieronder kunt zien, werd verspreid via het Twitter-account van Formula One, dus het moge duidelijk zijn dat er ook door de grote sportorganisatie wordt meegeweerkt aan de film.Realisme ten top
Pitt speelt in de film een voormalige F1-coureur die terugkeert naar de sport en zich voegt bij het fictieve APXGP-team, naast het personage van Idris.

Veel opnames van de film vinden plaats tijdens echte Grand Prix-races. Apple hoopt met de film in te kunnen spelen op de immense populariteit van de sport en Netflix-docureeks Drive to Survive.

Een legende produceert
Naar verwachting wordt er net als bij Maverick aangestuurd op realisme en zullen we veel scènes zien vanuit een echte F1-cockpit.

Jerry Bruckheimer produceert de film en Ehren Krueger schreef het script. De ondersteunende cast bestaat uit namen als Tobias Menzies en Kerry Condon. Ook F1-legende Lewis Hamilton werkt mee aan de film als producent.

NieuwsFilm

meest populair