Meer duidelijk over 'Armor Wars' die direct na "Fantastic Four' moet verschijnen

Meer duidelijk over 'Armor Wars' die direct na "Fantastic Four' moet verschijnen

Eindelijk details over de mysterieuze film.

Armor Wars is een bijzonder geval voor Marvel. Oorspronkelijk zou het een serie op Disney+ worden, maar later is toch besloten om het een film te maken. Sinds de bekendmaking van deze verandering, hebben we vrijwel niks meer gehoord over de film, tot nu.

Let op! In dit artikel worden mogelijke spoilers van Armor Wars besproken.

Iron Man 4?
Het enige wat we al wisten over de film, is dat Don Cheadle's James Rhodes/War Machine eindelijk het voortouw neemt en hij te maken krijgt met "Tony Stark's grootste angst." We weten nu wellicht wat deze angst is.

Volgens The Cosmic Circus is de overheid, en specifieker the Department of Damage Control, bezig met het creëren van een "Iron Army" naar aanleiding van de gebeurtenissen van Secret Invasion. De ontwikkeling van dit leger ligt in handen van niemand minder dan Justin Hammer (Sam Rockwell) uit Iron Man 2. Hij wordt gerekruteerd door Valentina Allegra de Fontaine.

Oude vijand
Aangezien Hammer ruim tien jaar geleden voor het laatst te zien was in het MCU, zie je hieronder een van zijn bekendste momenten uit Iron Man 2. Gelukkig hoeft Rhodey niet alleen tegen een heel leger van Iron Men vechten, Dominique Thorne keert namelijk ook terug als Ironheart.


Volgens de site is het de bedoeling dat de film op 25 juli 2025 in de bioscoop te zien is, direct na Fantastic Four.

NieuwsFilm

meest populair