'Borderlands'-film zit flink in de problemen; schrijver verwijdert zijn naam

'Borderlands'-film zit flink in de problemen; schrijver verwijdert zijn naam

De verfilming van de beroemde gamereeks ligt al dik twee jaar op de planken.

Borderlands zit al langere tijd flink in de problemen, en alles wijst erop dat de gameverfilming niet gaat worden wat de fans verwachten.

De opnames van de film van Eli Roth werden in juni 2021 al afgewikkeld, maar nog steeds zijn er geen bewegende beelden van naar buiten gebracht. Laat staan dat er een releasedatum is.

Opvallende verandering
Enkele oplettende Redditors hebben nu gespot dat de namen van de scenaristen van de film met Cate Blanchett zijn aangepast op de site van de WGA (het schrijversgilde). En een van die wijzigingen is wel erg opvallend.

Craig Mazin, die we kennen als bedenker van de series Chernobyl en The Last of Us, schreef het script van Borderlands samen met Roth. Maar nu is Mazins naam vervangen door 'Joe Crombie'.

Klinkt niet best
Er is echter geen Joe Crombie te vinden op IMDb, dus naar alle waarschijnlijkheid heeft Mazin zijn naam vervangen door een pseudoniem om afstand te doen van het geplaagde filmproject.



Sinds juni 2021 werden er behoorlijk wat reshoots gedaan en zorgde Gary Ross voor wijzigingen in het script. In januari dit jaar werd daarnaast Tim MIller (Deadpool) ingehuurd om twee weken lang nieuwe opnames te maken voor de film.

Tevens zou Zak Olkewics nieuwe pagina's van het script geschreven hebben. Maar zelfs dat is niet alles: Aaron Berg, Oren Uziel, Juel Taylor, Tony Rettenmaier, Chris Bremner en Sam Levinson hebben allen input geleverd voor het verhaal van de film.

NieuwsFilm

meest populair