Brad Pitt scheurt in een F1-auto tijdens de Grand Prix op Silverstone

Brad Pitt scheurt in een F1-auto tijdens de Grand Prix op Silverstone

Hij onthult ook een nieuw lid van de cast.

Afgelopen weekend stal Brad Pitt de spotlight tijdens de Grand Prix van Silverstone. De acteur was bezig met de opnames van zijn aanstaande Formule 1-film Apex en reed in een gemodificeerde Formule 2-auto over het circuit.

In een interview met Sky Sports 1 vanuit de pit onthulde Pitt ook een nieuw lid van de cast en details over het verhaal.

Nieuwe details
Pitt vertelde dat hij een personage genaamd Sonny Hayes speelt die in de jaren 90 een F1-coureur was, maar die dankzij "een vreselijke crash een beetje uitvalt en verdwijnt en racet in andere disciplines".

Hayes keert terug naar de Formule 1-wereld wanneer hij een jonge coureur genaamd Joshua Pearce (Damon Idris) onder zijn hoede neemt.

Javier Bardem
Pitt onthulde ook dat Javier Bardem onderdeel is van de cast: "Zijn vriend, gespeeld door Javier Bardem, is teameigenaar. Ze zijn een laatst geplaatste eigenaar, 21, 22 op de grid. Ze hebben nog nooit een punt gescoord."


Apex verschijnt volgend jaar op AppleTV+. Er zijn plannen om de film eerst in de bioscoop uit te brengen, maar daar horen we binnenkort meer over.

NieuwsFilm

meest populair