Deze nieuwe wraakfilm op Netflix wordt nu sterk bekeken

Deze nieuwe wraakfilm op Netflix wordt nu sterk bekeken

De film Cash: verdeelde ontvangst, maar mogelijk wel de 95 minuten waard.

De Netflix Top 10 is op dit moment in handen van een erg matig ontvangen nieuwe Netflix Original, een actiefilm met Pierce Brosnan. Helemaal op de laatste plaats vinden we nu een andere actiefilm. Deze heet Cash.

De film was eerder bekend onder de titel Gold Brick en werd geregisseerd door Jérémie Rozan. Netflix omschrijft het actiedrama met woorden als "offbeat, dramady's" en "wraak". Je ziet rollen van onder meer Raphaël Quenard, Igor Gotesman en Agathe Rousselle.

Wisselende ontvangst
De IMDb noteert een matige 5,8/10 en Moviemeter staat op het moment van schrijven op een nog zwakkere 1,75/5. Op Rotten Tomatoes is er nog geen percentage te vinden. FilmTotaal-recensent Terence Shea zag Cash wel en gaf een prima 3,5 ster.

"Het was een ritje in de achtbaan, en daarna is het altijd even bijkomen met een versuft hoofd," is de conclusie van Shea.

Nu op Netflix
Wil je Cash een kans geven, dan vind je de film nu hier op Netflix.


Een fabrieksarbeider die vastbesloten is zelf voor loonsverhoging te zorgen en van zijn ondankbare baan te profiteren, gaat voor het oog van zijn werkgever luxe parfums smokkelen.

NieuwsFilm

meest populair