Deze 'Oppenheimer'-ster gaat voorlopig stoppen met acteren

Deze 'Oppenheimer'-ster gaat voorlopig stoppen met acteren

"Dit jaar ga ik niet meer werken."

Oppenheimer is bijna in de bioscoop te zien en dat betekent ook dat we afscheid moeten nemen van een actrice. Tijdelijk dan natuurlijk. Emily Blunt geeft namelijk aan dat ze even een pauze neemt van acteren.

In Table for Two with Bruce Bozzi geeft actrice Emily Blunt aan dat ze een pauze gaat inlassen. "Dit jaar ga ik niet werken", onthult ze. De actrice heeft daar ook zo haar redenen voor.

Kinderen
"Ik heb vorig jaar behoorlijk veel gewerkt en mijn oudste kind is negen. Ik heb het gevoel dat er zoveel nog belangrijk is als ze nog zo jong zijn", aldus Blunt. Daarmee doelt ze op school en de verantwoordelijkheden die erbij komen kijken. De actrice heeft twee kinderen met John Krasinski.

Gelukkig kunnen we tot die tijd nog even van de actrice genieten in de gloednieuwe blockbuster Oppenheimer. Hierin zien we Blunt als Katherine Oppenheimer naast Cillian Murphy, Matt Damon, Robert Downey Jr. en Florence Pugh.

Vader van de atoombom
Oppenheimer volgt het ontstaan van de atoombom. De biografie concentreert zich op het leven van J. Robert Oppenheimer: de vader van de atoombom en een groot pleitbezorger tegen nucleaire proliferatie en oorlogsvoering.



NieuwsFilm

meest populair