'Titanic' bevat een fout die Leonardo DiCaprio veroorzaakte in het script

'Titanic' bevat een fout die Leonardo DiCaprio veroorzaakte in het script

Het is een van de meest iconische scènes uit de film!

Titanic is al jarenlang een terechte klassieker. De romantische, maar tragische film met Leonardo DiCaprio en Kate Winslet sleepte prijs na prijs binnen. Toch maakte DiCaprio een flinke fout in de film.

Titanic - over een prachtig liefdesverhaal op het zinkende schip - wist direct grote indruk te maken. De film van James Cameron (Avatar) wist talloze prijzen binnen te hengelen, waaronder elf Oscars.

Tekensessie
Er zitten dan ook een aantal iconische scènes in de film. Denk aan Jack en Rose aan de voorkant van het schip of de legendarische hand op het autoraam. En zo ook de stomende tekensessie.

"I want you to draw me like one of your French girls", zei Rose (Winslet) tegen Jack (DiCaprio) terwijl ze naakt voor hem poseerde. En wat volgde was eigenlijk een fout van DiCaprio: "Lie on that bed, uh I mean couch."

Bank of bed?
Dat was eigenlijk helemaal niet de bedoeling, want DiCaprio had moeten zeggen: "Lie on that couch." De fout van de acteur wist toch nog een plekje in de film te krijgen. Bekijk de scène hieronder:



NieuwsFilm

meest populair