Voor de naaktscène in 'Oppenheimer' moesten Florence Pugh en Cillian Murphy een "test" doen

Voor de naaktscène in 'Oppenheimer' moesten Florence Pugh en Cillian Murphy een "test" doen

Christopher Nolan wilde er zeker van zijn dat de vonken van het scherm af zouden spatten.

Oppenheimer, de nieuwe film van Christopher Nolan, wordt een bioscoopevenement om niet te missen. In een nieuw interview onthult hoofdrolspeler Cillian Murphy dat hij een speciale test heeft moeten doen met Florence Pugh voor een intieme scène in de film.

Oppenheimer draait om de man die de atoombom ontwikkelde. Murphy speelt die titelrol en Pugh speelt psychiater Jean Tatlock, met wie Oppenheimer een relatie had. In de film zullen Murphy en Pugh een intieme scène delen.

Test
Murphy en Pugh blijken van tevoren een speciale test te hebben moeten ondergaan om te controleren of de vonken wel van hun vrijpartij zouden afspatten.

"Ze stoppen twee acteurs in een ruimte om te kijken of er iets van een vonk is tussen hen", vertelt Murphy over die zogenaamde 'chemietests'.

Ongemakkelijke boel
Volgens de Peaky Blinders-acteur is zo'n test een behoorlijk ongemakkelijke bedoeling. "Ondertussen lopen de regisseur en producenten van achter een tafel naar je te kijken".

Murphy vervolgt: "Ik weet niet welke maatstaven ze gebruiken, omdat het hele gebeuren nogal iets dommigs heeft. Soms krijg je te maken met zo'n chemietest en niemand weet waarom".

NieuwsFilm

meest populair