Jennifer Lawrence deelt de waarheid achter de naaktscène in 'No Hard Feelings'

Jennifer Lawrence deelt de waarheid achter de naaktscène in 'No Hard Feelings'

Is zij het zelf of gaat het hier om het lichaam van iemand anders?

Nog niet zo heel lang geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Jennifer Lawrence, die in de film No Hard Feelings volledig uit de kleren gaat. Hier laat de actrice zich nu weer over uit.

Het is namelijk niet de eerste keer dat de actrice voor een film uit de kleren gaat. Ook in Red Sparrow zitten er behoorlijk wat pikante scènes, dus de met een Oscar bekroonde actrice heeft er wel ervaring mee. Toch gaat ze nog een stapje verder in No Hard Feelings.

Nakie
Op een gegeven moment gaat haar personage, Maddie, naakt zwemmen met de jongen die ze probeert te verleiden, Percy. Drie jongeren stelen echter hun kleding die op het strand ligt. Maddie ziet dit en stormt het water uit in de hoop haar kleren terug te krijgen.

Wanneer Maddie het water uitkomt, zien we haar echter volledig naakt van voren. Filmfanaten vragen zich af of dit echt het lichaam van Jennifer Lawrence is of dat ze misschien wel een stuntdubbel heeft ingezet voor deze scène. Hier geeft ze nu antwoord op.

Geen hulp nodig
Zo zegt de met een Oscar bekroonde actrice: "Ja, ik ben het zelf. Ik kreeg van zoveel mensen te horen of ik dit wel echt wilde en moest doen, maar ik heb er nooit lang over na hoeven te denken".

"Ik vond het allemaal heel leuk om te doen en werd gedurende de hele film bijgestaan door professioneels. Het ging er allemaal keurig aan toe".

Bekijk de trailer nogmaals hieronder.



NieuwsFilm

meest populair