De eerste 5 minuten uit 'Oppenheimer' kun je nu al online bekijken

De eerste 5 minuten uit 'Oppenheimer' kun je nu al online bekijken

Vanaf volgende week donderdag zie je de nieuwe Christopher Nolan.

Veel fans hebben hun tickets voor Oppenheimer ongetwijfeld al gereserveerd. De film van Christopher Nolan verschijnt namelijk over een kleine week op het witte doek. Kun je niet wachten tot donderdag, dan kun je hieronder de eerste vijf minuten uit de film bekijken.

Met een speelduur van 180 minuten levert Nolan zijn langste film tot op heden af. De spannende biopic over de atoombedenker J. Robert Oppenheimer zal dan ook wat minder vertoningen hebben.

Eerste vijf minuten
Universal Pictures heeft nu de eerste vijf minuten van de film online gezet, de Opening Look. Iets dat wel vaker met films van Nolan gebeurt. Op YouTube valt te lezen over de eerste minuten:

"Ervaar Christopher Nolans 'Opening Look' van zijn nieuwe film, Oppenheimer. De exclusieve Opening Look van vijf minuten, gemonteerd door de filmredacteur Jennifer Lame, onthult nieuwe scènes, beelden en geluiden uit de in IMAX-formaat-opgenomen epische thriller en bevat de adembenemende score van Academy Award-winnaar Ludwig Göransson."

Oppenheimer
Vanaf donderdag 20 juli zie je Oppenheimer in je plaatselijke bioscoop of misschien wel op een van de IMAX-schermen in Nederland. Lees hier de eerste reacties op de film. Geniet van onderstaande vijf minuten.



NieuwsFilm

meest populair