Jason Statham laat zijn gruwelijke moordwapens zien voor 'The Expendables 4'

Jason Statham laat zijn gruwelijke moordwapens zien voor 'The Expendables 4'

Met Jason wil je niet sollen

Actiefans zitten er met smart op te wachten: de nieuwe Expendables 4 die in de herfst te zien zal zijn. Acteur Jason Statham geeft zijn fans al een klein voorproefje. Hij laat een aantal gruwelijke moordwapens van zijn personage zien.

In een nieuwe foto op Instagram is Statham te zien met een aantal indrukwekkende rekwisieten uit de film. De acteur lijkt de stoere wapens dan ook bijzonder mooi te vinden.

Handgemaakt
In zijn Instagrambericht neemt Jason de tijd om de maker van de wapens, tevens een goede vriend van hem, Justin Burton te bedanken. "Bedankt broer voor het geweldige talent en de eindeloze voorraad wapens!" schrijft hij.

De handgemaakte, vlijmscherpe messen waar Jason mee op de foto staat, beloven dan ook weer een heleboel actie, sensatie en levensgevaarlijke scènes voor zijn personage Lee.

'Expend4bles'
In het vierde deel van de beroemde Expendables-franchise keert naast Statham onder andere ook Sylvester Stallone terug in zijn rol.

In de film krijgen de Expendables de opdracht om Suarto, die een terroristische organisatie leidt, ervan te weerhouden kernkoppen te smokkelen. Hiermee proberen ze een conflict tussen Rusland en de Verenigde Staten te voorkomen.



Expend4bles is vanaf 5 oktober te zien in de bioscoop. Bekijk hieronder alvast de trailer.



NieuwsFilm

meest populair