Enorm slappe komedie is Netflix nu helemaal aan het veroveren

Enorm slappe komedie is Netflix nu helemaal aan het veroveren

Johnny English Strikes Again uit 2018 nu hot op Netflix.

Wie dol is op Rowan Atkinson - ja idd Mr. Bean - zal waarschijnlijk ook dol zijn op zijn Johnny English-films. Atkinson leverde al drie van deze James Bond-parodieën op en het laatste deel Johnny English Strikes Again staat nu hoog in de Netflix Top 10. En wel op plaats vier.

Strikes Again komt uit 2018 en is geregisseerd door David Kerr. Netflix omschrijft de derde Johnny English met woorden als "slapstick, grappig" en "satire". Naast Atkinson zie je ook rollen van Ben Miller, Olga Kurylenko, Jake Lacy en Emma Thompson.

Voor de liefhebber
De ontvangstcijfers zijn voor velen waarschijnlijk niet zo belangrijk, al mag duidelijk zijn dat deze niet echt hoog zijn. De critici waren over het algemeen niet onder de indruk, gezien de 37 procent als Tomatometer-score.

FilmTotaal-recensent Frank Stol kwam tot twee sterren en concludeerde: "Hoogste tijd voor Johnny English om zijn maatpak aan de wilgen te hangen en lekker van zijn pensioen te gaan genieten."

Nu op Netflix
Heb je wel zin in Johnny English Strikes Again, dan vind je de komedie nu hier op Netflix.


Een voormalig geheim agent en digibeet komt terug uit zijn pensioen om de hacker te grijpen die middels een cyberaanval alle undercoveragenten in Groot-Brittannië heeft onthuld.

NieuwsFilm

meest populair