Nieuwe reacties op 'Barbie' met Margot Robbie: "Een van de beste films ooit"

Nieuwe reacties op 'Barbie' met Margot Robbie: "Een van de beste films ooit"

Dit gaat een absolute zomerhit worden.

Geloof het of niet, maar Barbie - van regisseur Greta Gerwig (Lady Bird) en met Margot Robbie (Bird of Prey) en Ryan Gosling (La La Land) in de hoofdrol - wordt door recensenten omschreven als "een van de beste films ooit". Dat blijkt uit de eerste reacties op social media.

Warner Bros. lijkt deze zomer enorm te gaan scoren met Barbie, een feministische komedie over de bekende speelgoedpop. Critici zijn in elk geval erg enthousiast over de knalroze prent.

Absolute topper
"[Barbie] is een van de beste films die ik ooit heb gezien. De film is ontzettend leuk en feministisch en ik zou hem opnieuw en opnieuw kunnen bekijken", reageert Grace Randolph van Beyond The Trailer. "Het is fantastisch hoe herkenbaar de film voor mij is".



Zeer vermakelijk meesterwerk
"Greta Gerwig heeft een buitengewoon vermakelijke en krachtige film afgeleverd. Deze prent een hoop awards binnenslepen", twittert Thomas Michael van The Hollywood Handle. "Het verhaal en alle emoties zijn heel sterk en ondertussen blijft de film ook nog eens ontzettend grappig".

Ook Emily Murray is erg te spreken over Barbie. De recensent van Total Film schrijft het volgende in haar social media-reactie: "We hebben hier te maken met een absoluut meesterwerk van een briljante filmmaakster die alles geeft wat ze in haar heeft. Gaat dat zien!"


Barbie is vanaf vandaag in de Nederlandse bioscopen te zien.

NieuwsFilm

meest populair