Voor zijn volgende film krijgt Dwayne 'The Rock' Johnson een absurd salaris

Voor zijn volgende film krijgt Dwayne 'The Rock' Johnson een absurd salaris

Misschien een tikkeltje overdreven.

Het is algemeen bekend dat Dwayne 'The Rock' Johnson dankzij zijn acteercarrière en productiebedrijf Seven Bucks Productions de meest succesvolle filmster op de wereld is. Zijn belachelijk hoge salaris voor de aanstaande kerstfilm Red One beaamt dit maar weer eens.

Johnson krijgt ook een aardig kerstcadeautje voor zijn rol in Red One op Prime Video.

Belachelijk veel
Volgens Puck News heeft Johnson een salaris van maar liefst 50 miljoen dollar ontvangen voor zijn hoofdrol in Red One. Dit is niet alleen het hoogste bedrag dat Johnson in zijn carrière heeft ontvangen, maar ook het hoogste salaris dat een acteur ooit heeft ontvangen in de geschiedenis.

Hij speelt de commandant van de E.L.F. genaamd Callum Drift. Drift en de E.L.F. zijn natuurlijk werkzaam voor de kerstman, die in deze film gespeeld wordt door niemand minder dan J.K. Simmons (Whiplash).

Dit jaar
Een exacte verschijningsdatum voor Red One is nog niet bekend, maar sta niet gek te kijken als de film ergens in december op Prime Video verschijnt.


De cast van Red One bestaat naast Johnson en Simmons onder andere uit Chris Evans, Lucy Liu, Kiernan Shipka en Bonnie Hunt. Komende maanden zullen we ongetwijfeld meer te weten komen over hun rollen en het verhaal van de film.

NieuwsFilm

meest populair