Na 'Minions' en 'Mario Bros.' komt Illumination nu met 'Migration'

Na 'Minions' en 'Mario Bros.' komt Illumination nu met 'Migration'

Wordt het succes van Illumination voortgezet?

Animatiestudio Illumination staat vooral bekend om extreem succesvolle films als Despicable Me en Minions. Eerder dit jaar brachten ze ook nog de monsterhit The Super Mario Bros. Movie uit. Nu hebben ze een nieuwe trailer voor hun volgende film Migration uitgebracht.

Migration is geen onderdeel van een bestaande filmreeks van Illumination en is dus een nieuwe richting voor de studio. Gaat dit net zo'n groot succes worden als hun andere films?

Verhaal
Migration is geschreven door Mike White (The White Lotus) en geregisseerd door Benjamin Renner. De film volgt een familie van wilde eenden - vader Mack, moeder Pam, zoon Dax en dochter Gwen - die migreren van New England naar Jamaica.

De goed doordachte plannen van de Mallards lopen al snel in de soep. "De ervaring zal hen inspireren om hun horizon te verbreden, zich open te stellen voor nieuwe vrienden en meer te bereiken dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden, terwijl ze tegelijkertijd meer leren over elkaar -- en zichzelf dan ze ooit hadden gedacht."

Cast
De stemmen van de Mallard-familie worden ingesproken door Elizabeth Banks, Kumail Nanjiani, Tresi Gazal en Casper Jennings. Verder bestaat de stemmencast onder andere uit toptalent als Danny DeVito, Keegan-Michael Key en Awkwafina.


Migration vliegt op 20 december de Nederlandse bioscopen in. We zullen er dan achterkomen of Illumination weer een hit in handen heeft.

NieuwsFilm

meest populair