Opvallende 'Spider-Man: No Way Home' knipoog in de nieuwe 'The Marvels'-trailer

Opvallende 'Spider-Man: No Way Home' knipoog in de nieuwe 'The Marvels'-trailer

Er worden weer de nodige linkjes gelegd...

De officiële trailer van The Marvels is nu uit en deze onthult een aantal interessante nieuwe details over het Marvel Cinematic Universe, zowel aan de kosmische als aan de aardse kant.

In dat laatste geval: één shot laat namelijk zien dat het Vrijheidsbeeld uit Spider-Man: No Way Home eindelijk af en intact is op Earth-199999.

Ingrijpende renovaties
Toen we het zagen, onderging het een aantal een aantal ingrijpende renovaties. Zo werd het beeld hersteld in de oorspronkelijke koperkleur, terwijl er een 'Captain America'-schild aan werd toegevoegd.

Het project stuitte op grote tegenslag in The Battle of Liberty Island, waar 3 Spidermannen het opnamen tegen een squadron van diverse schurken. Lady Liberty kreeg nogal wat klappen in de strijd en de reparatieploegen bleven achter met een behoorlijke puinhoop om uit te zoeken.

Vanaf 8 november in de bioscoop
Het nieuwe gerenoveerde uiterlijk markeert het tijdsverloop tussen beide gebeurtenissen. Timing is in de huidige fase van het MCU van zeer groot belang. Het Multiversum is lang een uitgestrekte, onsamenhangende verhaallijn geweest, die steeds moeilijker aan elkaar te rijgen was.


Nu zal The Marvels dus onderzoeken hoe kwantumverstrengeling resultaten boekt, een bedwelmend wetenschappelijk onderwerp dat onvermijdelijk lijkt te zijn gekoppeld aan de grote multiversumramp die eraan komt in Avengers: The Kang Dynasty en Avengers: Secret Wars.

NieuwsFilm

meest populair