Nieuwe poster 'Expend4bles' onthult op unieke manier de indrukwekkende hoofdrolspelers

Nieuwe poster 'Expend4bles' onthult op unieke manier de indrukwekkende hoofdrolspelers

In oktober wordt het weer "old school" knokken en schieten...

Studio Lionsgate heeft afgelopen weekend een nieuwe poster voor het in september arriverende Expend4bles onthuld die symbolisch het gruis en vuil van een figuurlijk modderbad wegspoelt.

Het affiche toont de ragtag castleden die poseren voor een psychedelische explosie, ondersteund door het nummer Can't Stop van de Red Hot Chili Peppers, een passend volkslied voor de dappere mannen en vrouwen.

Opgewekt en klaar voor de actie!
In het volgende (ongetwijfeld) adrenaline-avontuur worden we herenigd met de elite huursoldaten van Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren en Randy Couture, dit keer vergezeld door onder andere Curtis '50 Cent' Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Iko Iwais en Andy Garcia.

Stallone's afscheid
Eerder al kondigde Stallone aan dat de vierde film in de actievolle franchise zijn laatste is en hij het stokje doorgeeft aan Statham als de nieuwe teamleider. Bekijk de stijlvol gemaakte promo hieronder:


Heb je echter geen zin om 30 hele seconden te gaan zitten wachten? Bekijk het kleurrijke affiche dan gewoon meteen door hier te klikken.

NieuwsFilm

meest populair