DC Studios kondigt onverwacht DC Universe-film 'Justice League: Crisis on Infinite Earths' aan

DC Studios kondigt onverwacht DC Universe-film 'Justice League: Crisis on Infinite Earths' aan

Is dit een introfilm voor het nieuwe DC Universe?

Een paar dagen geleden werd door DC de animatiefilm Watchmen aangekondigd. Maar er was meer en misschien is de tweede onthulling nog wel interessanter.

DC onthulde namelijk dat ze met twee animatiefilms komen in 2024. Naast Watchmen wordt er ook gewerkt aan Justice League: Crisis on Infinite Earths. Er verscheen ook al een logo, tijdens Comic-Con 2023 in San Diego.

Vervolg The Flash
Het grote verschil tussen beide projecten is dat Watchmen werd aangekondigd als 'DC Animated Movie', terwijl Justice League: Crisis on Infinite Earths een 'DC Universe Movie' is.

Vooral dat 'DC Universe Movie' springt in het oog. Het DC Universe is namelijk de benaming voor de filmreeks die volgt op het DC Extended Universe dat dit jaar geforceerd wordt afgerond met de films The Flash en vermoedelijk Aquaman and the Lost Kingdom.

Eerste DC Universe-film?
In 2025 moet James Gunns Superman: Legacy, met David Corenswet als Clark Kent, het nieuwe DC Universe aftrappen. De grote vraag is nu of de animatiefilm Justice League: Crisis on Infinite Earths een geanimeerde intro is. Hieronder het logo dat werd onthuld.

Bekijk de afbeelding
De animatiefilm zou een vervolg kunnen zijn op The Flash waarin het DC Multiverse grootschalig werd geïntroduceerd. Opvallend is dat DC de Twitter-berichten rondom de aankondiging heeft verwijderd.



NieuwsFilm

meest populair